Contact

Haëlla Stichting
Jan van Nassaustraat 102
2596 BW Den Haag
Tel. 070 - 324 99 29
E-mail: info@haella.nl

RSIN 005607516
IBAN NL68 ABNA 0424734982

Het kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.00 uur. Ons kantoor is op vrijdag tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. 

Op afspraak kunt u ons kantoor bezoeken. U kunt uw vragen of opmerkingen ook via het CONTACTFORMULIER aan ons stellen.

 

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station / Babylon neemt u tram 9. Uitstappen bij halte Javabrug. Vanaf deze halte steekt u de Koningskade over richting de Wassenaarseweg. De derde straat rechts is de Jan van Nassaustraat: nr.102 bevindt zich aan het begin van het tweede blok aan de rechterkant. Vanaf station Hollands Spoor en Centraal Station kunt u bus 18 nemen. Uitstappen bij de halte Weissenbruchstraat en de Weissenbruchstraat inlopen. Aan het eind naar rechts. Ongeveer 100 meter naar rechts aan de overkant is nr.102.

Met de auto

1. Komend uit de richting Amsterdam (A4) en Rotterdam (A13): Bij het Prins Clausplein afslag Den Haag (A12) nemen. Utrechtse Baan afrijden tot aan de verkeerslichten bij het Malieveld. Hier gaat u links richting Kijkduin. Sorteer voor in de rechter rijstrook, bij stoplichten rechts af. U rijdt nu op de Koningskade. Bij het derde verkeerslicht (volgen elkaar snel op) gaat u rechts de Wassenaarseweg op. Derde straat rechts is de Jan van Nassaustraat.


2. Komend uit de richting Amsterdam / Leiden / Wassenaar (A44): De A44 gaat over in de N44 op de Leidsestraatweg. Rechts voorsorteren en doorrijden tot aan de stoplichten waar Kantoor ANWB/Scheveningen-Bad aangegeven wordt. Bij de stoplichten naar rechts en meteen links voorsorteren. Bij de stoplichten naar links. Dit is de Wassenaarseweg. Bij de derde verkeerslichten links; u rijdt met een flauwe bocht de Jan van Nassaustraat in.

3. Komend uit de richting Utrecht (A12): A12 / Utrechtse Baan uitrijden tot aan de verkeerslichten bij het Malieveld. Zie verder nr.1.

NB: tot 17.00 uur is het betaald parkeren in de Jan van Nassaustraat en omgeving.

Heeft u een afspraak, en zou u willen parkeren: vraag dan of er nog een plek vrij is in ons online parkeer-reservering systeem om zo kosten te besparen. (Dit zijn geen vaste plekken, maar dan melden we uw nummerbord aan.)

Google maps

Jan van Nassaustraat 102, Den Haag


View Larger Map

Projecten

Eigen Krachtvoer - Natuurlijk voor Minima

GABRIELA National Alliance of Women

Stichting Tosangana

Vereniging Samenwerkingsverband Exodus Nederland

Zorgboerderij De Locatie