haella bloem
Haëlla fonds met lef

HEEFT U EEN IDEAAL?

Droomt u, net als wij, van een betere wereld? Een wereld waar iedereen recht heeft op kansen op een goed bestaan. Een vredelievende wereld waarin respect is voor elkaar, voor elkaars geloof en achtergrond en waarin we zorgen voor kwetsbare mensen en ons milieu. En heeft u een concreet plan om daar een steentje aan bij te dragen en hulp nodig om uw project te realiseren?

Dan kunt u een bedrag tot maximaal 2.500 euro aanvragen bij de Haëlla Stichting, op een totale begroting van maximaal 50.000 euro.

U kunt alléén digitaal via onze website aanvragen. 

Start uw aanvraag digitaal via deze website (met de knop verder naar onder op deze pagina). Dit kan het hele jaar door. Sla uw aanvraag tussendoor op. U kunt er later mee verder gaan.

Wij proberen om zo snel mogelijk na verzending van uw aanvraag contact met u op te nemen om aanvullende vragen te stellen. Doorgaans doen we dit binnen een maand. De beslissing van het bestuur volgt later, doorgaans binnen 3 maanden nadat u uw aanvraag heeft ingediend.

Wilt u nog niet aanvragen, bijvoorbeeld omdat u zich nog niet zeker genoeg voelt? Bel ons dan, zodat we even met u van gedachten kunnen wisselen.

We nemen geen voor-aanvragen per e-mail in behandeling.

Een aanvraag doen

REGELS EN CRITERIA

Past uw plan bij de Haëlla Stichting?

Uw plan is gericht op een groep mensen - en niet voor de verbetering van het leven van slechts één persoon.

Uw plan gaat over een onderwerp dat belangrijk is voor de Haëlla Stichting. Zie:

U voert uw idee samen met anderen uit. Dit kan als stichting of vereniging, maar ook als initiatiefgroep (een groep mensen van minstens 5 personen).

Vrijwilligers spelen een grote rol in het project.

Er is een Nederlands of Engels sprekende contactpersoon die telefonisch bereikbaar is.

Wij geven maximaal 2.500 euro voor de uitvoering van uw idee. De totale begroting mag maximaal 50.000 euro zijn.

Het bestuur van de Haëlla Stichting beslist of uw aanvraag wordt goedgekeurd.

U kunt maar 1 keer per jaar geld van ons krijgen.

Onze middelen zijn helaas beperkt. Daarom kunnen sommige activiteiten en organisaties geen steun van ons krijgen. Zie:

Een aanvraag doen

PRAKTISCHE INFORMATIE

U dient uw aanvraag digitaal via onze website in. Dit kan het hele jaar door. Bij de aanvraag vragen wij om enkele documenten. Het is daarom goed deze digitaal klaar te hebben staan, zodat u ze kunt uploaden.

Een beschrijving van uw plan. Wat is het doel? Wat zijn de activiteiten? Hoe wilt u dit uitvoeren? Met wie en wanneer? Met wie werkt u samen?

Hoeveel geld is er in totaal nodig? Maak een overzicht van de verschillende kosten.

Hoe gaan jullie alle kosten betalen? Behalve van de Haëlla Stichting zal er vaak extra geld nodig zijn. Waar komt het geld vandaan? Maak een overzicht van de fondsen, organisaties of sponsors waar u ook heeft aangevraagd.

Wordt het plan namens een stichting of vereniging of andere organisatie ingediend? Voeg dan de statuten en het laatste financiële jaarverslag toe.

Haëlla’s

PRIVACYBELEID

De Haëlla stichting gaat zorgvuldig met uw gegevens om.
Download ons privacybeleid