NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Mogelijk zijn we telefonisch minder goed bereikbaar doordat we thuiswerken i.v.m. maatregelen rond het corona virus. Maar we luisteren wel onze voicemail, bellen dan terug en we beantwoorden e-mails.

NB: Door de situatie rond het corona virus heeft de Haëlla Stichting de volgende maatregel genomen: in navolging van het overheidsbeleid willen we geen groepsactiviteiten steunen die niet volgens de RIVM richtlijnen verlopen. 

Zie ook het bericht op de homepage. 

info@haella.nl

U kunt ons altijd mailen op bovenstaand mailadres. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Haëlla Stichting
Jan van Nassaustraat 102
2596 BW Den Haag

Wilt u met ons in gesprek over samenwerking met uw Fonds? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor! Neem contact met ons op om dit te bespreken of om een afspraak te maken.

070 – 324 99 29

Mochten we niet aanwezig zijn, dan kunt u inspreken op onze voicemail. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Volg ons

Doneren? Graag!

De Haëlla Stichting heeft een ANBI status. Ons RSIN is 005607516.
Onze IBAN is NL68ABNA0424734982.

Elise Kant

Directeur

ma - vr 9.00-17.00 uur

Frouke

Frouke Flieringa

Bureaumedewerker

ma, di 9:00-17:00 uur

Tessa Buruma

Bureaumedewerker

ma, di, do 9.00-17.00 uur

Najah Al Kafri

Office manager

ma, di, woe 9.00-15.00 uur

Hilde Marbus

Hilde Marbus

Bureaumedewerker

ma, woe, do 9.00-17.00 uur

ROUTEBESCHRIJVING

NB: tot 17.00 uur is het betaald parkeren in de Jan van Nassaustraat en omgeving.

Heeft u een afspraak, en zou u willen parkeren: vraag dan of er nog een plek vrij is in ons online parkeer-reservering systeem om zo kosten te besparen. (Dit zijn geen vaste plekken, maar dan melden we uw nummerbord aan.)

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station / Babylon neemt u tram 9. Uitstappen bij halte Javabrug. Vanaf deze halte steekt u de Koningskade over richting de Wassenaarseweg. De derde straat rechts is de Jan van Nassaustraat: nr.102 bevindt zich aan het begin van het tweede blok aan de rechterkant. Vanaf station Centraal Station kunt u bus 20 nemen. Uitstappen bij de halte Weissenbruchstraat en de Weissenbruchstraat inlopen. Aan het eind naar rechts. Ongeveer 100 meter naar rechts aan de overkant is nr.102.

U kunt ook komen lopen vanaf het Centraal Station. Het duurt ongeveer 15 a 20 minuten.

Met de auto

  1. Komend uit de richting Amsterdam (A4) en Rotterdam (A13): Bij het Prins Clausplein afslag Den Haag (A12) nemen. Utrechtse Baan afrijden tot aan de verkeerslichten bij het Malieveld. Hier gaat u links richting Kijkduin. Sorteer voor in de rechter rijstrook, bij stoplichten rechts af. U rijdt nu op de Koningskade. Bij het derde verkeerslicht (volgen elkaar snel op) gaat u rechts de Wassenaarseweg op. Derde straat rechts is de Jan van Nassaustraat.
  2. Komend uit de richting Amsterdam / Leiden / Wassenaar (A44): De A44 gaat over in de N44 op de Leidsestraatweg. Rechts voorsorteren en doorrijden tot aan de stoplichten waar Kantoor ANWB/Scheveningen-Bad aangegeven wordt. Bij de stoplichten naar rechts en meteen links voorsorteren. Bij de stoplichten naar links. Dit is de Wassenaarseweg. Bij de derde verkeerslichten links; u rijdt met een flauwe bocht de Jan van Nassaustraat in.
  3. Komend uit de richting Utrecht (A12): A12 / Utrechtse Baan uitrijden tot aan de verkeerslichten bij het Malieveld. Zie verder nr.1.

KLACHTENPROCEDURE

Mocht u vragen hebben of als u ergens mee zit, dan kunt u ons het best eerst even bellen om dit door te spreken. Een gesprek heldert vaak veel op. Heeft u een klacht, waarvan u wilt dat deze vertrouwelijk wordt behandeld: stuur ons dan een brief in gesloten envelop, gericht aan het bestuur van de Haëlla Stichting. Vermeld op de envelop ‘vertrouwelijk’.