Contact

E-mail

info@haella.nl

Adres

Jan van Nassaustraat 102
2596 BW Den Haag
Netherlands

Telefoon

+(31) 070 324 99 29

Elise KantDirecteurma-vr 9.00 -17.00 u
Frouke FlieringaProjectadviseurma, di 9.00 -17.00 u
Hilde MarbusProjectadviseur en financiënma-do 9.00 -17.00 u
Najah Al KafriOffice managerma, di, do 9.00 -15.00 u
Isabelle Leussink(Junior) Projectadviseurma-do 9.15 – 17.00 u
Lianne Engelkes Projectadviseur en externe relaties ma-do 9.00 -17.00 u

Routebeschrijving

NB: tot 17.00 uur is het betaald parkeren in de Jan van Nassaustraat en omgeving.

Heeft u een afspraak, en zou u willen parkeren: vraag dan of er nog een plek vrij is in ons online parkeer-reservering systeem om zo kosten te besparen. (Dit zijn geen vaste plekken, maar dan melden we uw nummerbord aan.)

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station / Babylon neemt u tram 9. Uitstappen bij halte Javabrug. Vanaf deze halte steekt u de Koningskade over richting de Wassenaarseweg. De derde straat rechts is de Jan van Nassaustraat: nr.102 bevindt zich aan het begin van het tweede blok aan de rechterkant. Vanaf station Centraal Station kunt u bus 20 nemen. Uitstappen bij de halte Weissenbruchstraat en de Weissenbruchstraat inlopen. Aan het eind naar rechts. Ongeveer 100 meter naar rechts aan de overkant is nr.102.

U kunt ook komen lopen vanaf het Centraal Station. Het duurt ongeveer 15 a 20 minuten.

Met de auto

  1. Komend uit de richting Amsterdam (A4) en Rotterdam (A13): Bij het Prins Clausplein afslag Den Haag (A12) nemen. Utrechtse Baan afrijden tot aan de verkeerslichten bij het Malieveld. Hier gaat u links richting Kijkduin. Sorteer voor in de rechter rijstrook, bij stoplichten rechts af. U rijdt nu op de Koningskade. Bij het derde verkeerslicht (volgen elkaar snel op) gaat u rechts de Wassenaarseweg op. Derde straat rechts is de Jan van Nassaustraat.
  2. Komend uit de richting Amsterdam / Leiden / Wassenaar (A44): De A44 gaat over in de N44 op de Leidsestraatweg. Rechts voorsorteren en doorrijden tot aan de stoplichten waar Kantoor ANWB/Scheveningen-Bad aangegeven wordt. Bij de stoplichten naar rechts en meteen links voorsorteren. Bij de stoplichten naar links. Dit is de Wassenaarseweg. Bij de derde verkeerslichten links; u rijdt met een flauwe bocht de Jan van Nassaustraat in.
  3. Komend uit de richting Utrecht (A12): A12 / Utrechtse Baan uitrijden tot aan de verkeerslichten bij het Malieveld. Zie verder nr.1.

Klachtenprocedure

Mocht u vragen hebben of als u ergens mee zit, dan kunt u ons het best eerst even bellen om dit door te spreken. Een gesprek heldert vaak veel op. Heeft u een klacht, waarvan u wilt dat deze vertrouwelijk wordt behandeld: stuur ons dan een brief in gesloten envelop, gericht aan het bestuur van de Haëlla Stichting. Vermeld op de envelop ‘vertrouwelijk’.